ΜΑΓΝΗΣΙΑ

«Κάτι Ψήνεται» από το 7ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων στον Άναυρο

Μετά από δύο χρόνια ανάπαυλας λόγω της πανδημίας το 7ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων διοργανώνει εκ νέου, για όγδοη φορά, το καθιερωμένο barbeque του με τίτλο «Κάτι Ψήνεται». Στη φιλόξενη εστία του στον Άναυρο (όπισθεν ΝΟΒ) θα υποδεχθεί τους γονείς και τα μέλη του, φίλους του Προσκοπισμού, Παλαιούς Προσκόπους και όσους/ες θέλουν να στηρίξουν το έργο του Συστήματος και της Προσκοπικής Κίνησης. Το μπάρμπεκιου θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει εδέσματα παρασκευασμένα από την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης, κρύα ποτά και αναψυκτικά και ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα από τον γνωστό και αγαπητό βολιώτη καλλιτέχνη Θωμά Σκοτίδα που θα κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους. Οι διοργανωτές ελπίζουν τα οκτώ χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης της εν λόγω εκδήλωσης να έχουν συνέχεια.

Το 7ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων ιδρύθηκε το 1948 και αποτελεί ένα από τα 10 προσκοπικά κλιμάκια της Μαγνησίας. Σήμερα έχει περισσότερα από 100 μέλη και από τις τάξεις του έχουν περάσει εκατοντάδες βολιώτες και βολιώτισσες. Σκοπός του είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των νέων μέσα από μια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που βασίζονται στη Προσκοπική μέθοδο αγωγής. Η ζωή στη φύση, η ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης και η ενδυνάμωση των νέων ανθρώπων αποτελούν βασικά ζητούμενα του Προσκοπισμού.

Συμμετέχοντας στο «Κάτι Ψήνεται» στηρίζετε έμπρακτα το κοινωνικό αποτύπωμα του Προσκοπισμού, ενισχύετε τις δραστηριότητες των παιδιών αλλά και την συντήρηση των παραδοσιακών λέμβων των Ναυτοπροσκόπων.

Για λεπτομέρειες επικοινωνείτε: 6936893779 (Χαρούλα) & 6987700087 (Κώστας)