Λόγια του Αέρα

Γιατί ο Έλληνας τα ξέρει ΟΛΑ…

Πραγματικότητα αποτελεί πλέον η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες κι ενώ η πλειοψηφία των πολιτών έδειχνε μια κάποια συμμόρφωση στα μέτρα και στις οδηγίες της κυβέρνησης για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, δεν έλειπαν κι εκείνοι που αγνοούσαν τις  οδηγίες και ξεχύνονταν σε παραλίες και πάρκα.

Βέβαια αυτοί οι “απείθαρχοι”, τώρα φωνάζουν “δεν χρειάζονταν και τόσο αυστηρά μέτρα, αφού ο κόσμος κάθονταν σπίτι του”, ωστόσο δεν αντιλαμβάνονται ότι η εικόνα της χώρας μας την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν που οδήγησε την κυβέρνηση στη λήψη αυτών των μέτρων.

Ο Έλληνας δεν καταλαβαίνει και δεν χαμπαριάζει….Όταν προέχει η δημόσια υγεία και κάποιοι, “γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους” τις οδηγίες των ειδικών, αναγκαστικά θα πρέπει να ληφθούν και πιο αυστηρά μέτρα.

Δε θα μπορούσαν να λείπουν κι εκείνοι που “τραβάνε από τα μαλλιά” την επεξήγηση των μέτρων, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν όπως τους συμφέρει… 

Τον Έλληνα δεν μπορείς να τον βρεις πουθενά.

Πάντα έχει άποψη για ΟΛΑ, είναι ειδικός σε ΟΛΑ και φυσικά πάντα γνωρίζει καλύτερα από τους ειδικούς και τους επιστήμονες.

“Τι να μας πούνε μωρέ αυτοί?” “Ξέρουν αυτοί, αυτά που ξέρουμε εμείς?” “Εμείς ξέρουμε καλύτερα” είναι μόλις λίγες φράσεις που χρησιμοποιούνται τις τελευταίες ημέρες….

Γιατί ο Έλληνας πάντα ξέρει καλύτερα απ’ όλους τους άλλους…